VI ERBJUDER DIG

Tony och Linus heter vi som jobbar på KåK Bygg.

Vi är utbildade snickare båda två. Tony har lång erfarenhet av snickaryrket och har mycket rutin. Linus är nyutbildad och kan de nya knepen. Det är en perfekt kombination. 

Vi kan hjälpa dig med nybyggnation, om- och tillbyggnation samt renovering. Vill du ha hjälp från starten till avslutat arbete så tar vi hand om hela entreprenaden och håller kontakten med de hantverkare som behöver hyras in. Vårt kontaktnät är brett och de vi samarbetar med har vi valt ut för att de är duktiga och professionella i sitt yrke. Det kan handla om plåtslagare, elektriker, rörmokare och så vidare. Det blir enklare för dig då du bara behöver ha kontakt med oss.

Ska du byta kök kan du anlita oss. Eller om du ska installera kök i ett nybygge.

Vi utför kakelarbeten och snickerier i våtrum. Vi följer reglerna som gäller för badrum/våtrum så du har fulla garantier gentemot försäkringsbolag.

Vi gör även övriga kakel- och klinkerarbeten.

Montering av eldstäder ingår i vår kompetens.

Vi är bra på takarbeten.

Tony är dessutom utbildad murare, så behöver du hjälp med mureri kan vi bistå. Både murning och putsning kan vi hjälpa dig med.

Hör av dig om du har frågor. Vi vill gärna svara på dina frågor och titta på arbetet du vill ha utfört. Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert. Kanske vi kan få förmånen att samarbeta med dig!

 

Titta gärna i våra fotoalbum på arbeten har utfört. Och under referenser ser du ett litet axplock av våra kunder.